logo
29 November 2011

Outfit – De sweater jurk

Gepost in mijn outfits

Ik heb niet zo’n sportieve stijl, helemaal niet zelfs. Echter, soms vind ik het wel leuk om met sportieve invloeden te spelen. In een sweater zul je mij niet gauw zien, maar deze ‘sweater jurk’ van Dress Republic vond ik een leuk compromis. Vooral doordat ik hem gecombineerd heb met een echt feestjurkje; samen vormen ze een perfecte balans. Samen met deze opvallende riem, was meer niet nodig. Het gebeurt niet vaak dat ik zo weinig draag!

Vinden jullie de foto’s niet prachtig geworden? Ik maak ze niet zelf, dus ik denk dat ik dat wel mag zeggen. Het licht en de kleuren komen zo goed tot hun recht! En oké, misschien speelt het ook wel mee dat ik weer eens make-up op had (geen succes). Hoewel ik aan mijn ‘kale’ hoofdje gewend ben geraakt, heb ik nog regelmatig heimwee.

Wat vind jij van de sweater jurk?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M ‘schubben’ jurk
Dressrepublic.nl sweater jurk
tweedehands riem
H&M enkellaarsjes

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties