logo
22 December 2011

Blogpost tips! – Kerst editie

Gepost in beauty, fashion

De blogpost tips zijn terug van weg geweest! Omdat ik ook maar een mens ben, en mijn inspiratie ook gevoed moet worden, volg ik héél, maar dan ook echt héél veel blogs en sites. Daar kom ik de leukste, gekste en slimste dingen tegen, en wie ben ik om jullie te onthouden? Deze keer speciaal in het teken van Kerst, máár er zit volgens mij ook genoeg fashion- en beautyinspiratie bij voor als je je juist even Kerst-moe bent. Vooral voor de lezeressen die in de DIY-mood zijn!

There we go!

Tip! De ultieme budget kerst’goodies’ maak je zelf!
Photobucket
Ivania is de fashionblogger met dé DIY tips, en bij wijze van last minute kerstkado stress, heeft ze nog maar even een paar van haar populaire tutorials online gezet. Mijn favoriet is deze twee-blousen-in-één-top, waarbij je van twee oude blousen gewoon één nonchalant chic exemplaar maakt!

Tip! Zoek eerst eens in je eigen kast.
Photobucket
Ik ben al fan van deze manier van shoppen, nu jij nog! In plaats van (zoals in dit geval; de Dragon Tatoo collectie) te kopen, kun je ook proberen dezelfde stijl neer te zetten met items die je al hebt. Het was mij eerst écht niet opgevallen dat ze niet eens iets droeg uit de collectie. Eye opener!

Tip! Zelfgemaakte Christmas candy.
Photobucket
Deze hapjes zien er héérlijk uit, en lijken me een heerlijke oplossing als de puntjes op de ‘i’ voor jouw bijdrage aan het kerstdiner. Wellicht ook een tip voor een lome Tweede Kerstdag – iets lekkers bakken? Ik vind het altijd heerlijk ontspannend. Het is dat ik geen cacao mag, anders had zelfs ík van deze lekkertjes kunnen snoepen – ze zijn namelijk helemaal veganistische en andere vormen van ‘gezond’.

Tip! Nagellak top 16 van 2011.
Photobucket
Ik ben verliefd op de blog Killer Colours. Dagenlang kan ik me vergapen aan de make-up looks en niet te vergeten… de nagellak swatches! Heerlijk om nog eens de mooiste lakken van 2011 bij elkaar te zien in deze top 16. Mijn favoriet? Toch wel Deborah Lippmann.

Tip! Superdry nagellak en andere nieuwtjes.
Photobucket
Speciaal voor de Belgische lezeressen: nieuwtjes uit België. Als Nederlandse vind ik het echter altíjd heerlijk om beautynieuwtjes te lezen. Ik verheug me dan ook op de Superdry lakjes, en ben voorlopig nog even jaloers op onze zuiderburen voor het feit dat zij wél Deborah Lippmann tot hun beschikking hebben.

Tip! Prestage magazine. Photobucket
Het is mijn missie om elk modeblad ter wereld ten minste één keer ‘gelezen’ te hebben. Zou het me lukken? I don’t think so, maar met dit nieuwe Prestage magazine komt mijn doel wel wat dichterbij. Ik kan niet wachten er mijn mening over te vormen!

Tip! Wimper accessoires. Photobucket
Valt het kerstdiner wat tegen? Dan hang je toch gewoon de ingrediënten in je wimpers? De echte beautyjunkies gotta like this. Fimo voor je wimpers. Moet kunnen toch?

Voor meer nieuwtjes en leuke links van andere sites en blogs, volg mij ook op Facebook.

Wat vind jij van de ‘blogpost tips’ rubriek? En wat is je favoriete tip?

Alle credits gaan naar de bronnen.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties