logo
26 December 2011

De rollen omgedraaid – Kerst editie

Gepost in overig

Degenen die mijn blog al langer kennen, weten vast van de rubriek ‘Changing roles’ af. Al eerder liet ik hier een keer de look van mijn vriendje zien (wiens trui toen voor veel opschudding zorgde!), en hier van beste vriendin Yara. Nadat ik Blogpost tips nieuw leven in heb geblazen, vond ik het leuk ook aan deze rubriek weer eens wat toe te voegen. Vanaf nu in het Nederlands natuurlijk, dus vandaag zijn ‘de rollen omgedraaid’! Wat dit betekent? Eén van mijn fotografen vóór de camera, ik erachter.

Om wat meer over mijn vriendje, Bas, te vertellen… Hij is gek op kleren. Hij heeft er graag veel van, om alle mogelijke combinaties te kunnen maken, en veel te kunnen variëren. Ook houdt ie van kleur (maar ik moet eerlijk zeggen dat ik niet weet in hoeverre dat door mijn invloed komt), en heeft ie een zwak voor schoenen. Hoewel mijn passie toch wel heel veel verder gaat, zijn er dus veel overeenkomsten tussen onze modehartjes.

Verschillen zijn dat Bas ten eerste veel zuiniger is op zijn kleding. Hoewel ik spullen waar ik heel blij mee ben en trots op ben, graag goed houd, ben ik ook erg van het motto ‘er mag in geleefd worden’. Een vlek, een scheur? Balen, maar niet het einde van de wereld. Ik kan je vertellen: als ik met vieze schoenen op Bas’ nieuwe schoenen ga staan, dan ben ik nog niet jarig.

Verder is Bas’ stijl wat meer doorsnee, en vindt hij het (in tegenstelling tot mij) belangrijk dat kleding lekker zit en draagbaar is.

En nú ben jij aan het woord. Wat vind jij van Bas’ kerstoutfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Hugo Boss blouse
Jack & Jones gilet
We sjaal
Jack & Jones broek
Chasin’ riem
Adidas schoenen

Foto’s door mij.

 

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties