logo
21 December 2011

Een gratis staatslot – Leef je droom!

Gepost in overig
Dit is een advertorial.

Ik ben er in alle gevallen fan van om je droom achterna te gaan, máár dit moet ook realistisch zijn en financieel haalbaar. Hoe fijn is het als we bij dat laatste een beetje geholpen worden, op het einde van deze dure maand?

Photobucket

Renault gunt ons één van hun auto’s of, als jij dat liever wilt, dat tropisch eiland, een kast van een huis, of nooit meer een baan. Zij geven via hun Facebook pagina namelijk 1/5 staatslot weg, zonder dat het je iets kost! Het enige wat je te doen staat is fan worden, je toegestuurde voucher uitprinten, en je staatslot ophalen bij de Renault dealer.

Photobucket
Doe mij die shopping trip maar!

Daarnaast kun je de actie delen met je vrienden, zodat jullie allemáál in spanning kunnen wachten op die jackpot. Ik wens je heel veel geluk en succes!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties