logo
24 December 2011

Ik wens je een fashionable Christmas party!

Gepost in overig

…of eigenlijk gewoon een fijne Kerst, maar een knipoog naar mijn blogtitel kon ik niet laten. Of je deze Kerst nou als gewone vrije dagen beschouwd, alles uit de kast trekt, of iets ertussenin.

Merry Christmas!

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Als je nou wél voor een fashionable Christmas party gaat, of om een andere reden iets meer je best doet dan anders… ik daag je uit je outfit te delen op mijn Facebook pagina! Niet bang zijn, maar doen!

Ook wil ik je er graag op attenderen dat je t/m Tweede Kerstdag (de 26e) nog kans kunt maken op een exclusieve prijs; namelijk een paar gesigneerde schoenen uit de partycollectie van Van Haren, gesigneerd door Juvat Westendorp (So You Think You Can Dance). Klik hier om ook mee te doen.

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties