logo
14 December 2011

Nieuwe webshop – Vente Privée (win!)

Gepost in beauty, fashion

Vandaag een ‘dubbele’ post, ik ga jullie namelijk wat vertellen over het bedrijf Vente Privée, en daarnaast krijgen jullie aan het einde van deze post de mogelijkheid om een voucher te winnen van deze webshop, t.w.v. maar liefst €100,-! Je wil natuurlijk eerst weten: wat kan ik doen met die voucher?

Vente Privée bestaat al 10 jaar, en is – zoals de naam doet vermoeden- oorspronkelijk Frans. ‘Ventes’ betekent  ‘sales’, dus de naam staat vrij vertaald voor ‘privé verkoop’. Vente Privee is namelijk een bedrijf dat flash sales aanbiedt, exclusief voor klanten die staan ingeschreven in hun systeem. In de praktijk houdt dit in dat je je als klant aanmeldt bij Vente Privée, vervolgens toegang krijgt tot de lopende aanbiedingen en dagelijks mails ontvangt waarin je op de hoogte wordt gehouden van nieuwe aanbiedingen. De formule heet niet voor niets ‘flash sales’: alle aanbiedingen zijn slechts enkele dagen geldig.

Photobucket
Zo zien de aanbiedingen eruit als je je hebt aangemeld: je ziet precies welke merken er een flash sale hebben lopen en hoe lang deze duurt. Ook zie je welke flash sales eraan zitten te komen.

Wat maakt Vente Privée dan zo aantrekkelijk? Wel, het feit dat zij hun producten aanbieden met 50%-70% korting! Daarnaast heeft Vente Privee een heel uitgebreid partnerschap, want zij werken samen met maar liefst 1450 merken van over de hele wereld! Allerlei stijlen, allerlei prijsklassen: het kan bijna niet anders of ook jij vindt iets wat bij je past. Zelfs als je niet into fashion bent, kun je er nog terecht voor huishoudelijke apparaten e.d..

Photobucket
Vente Privée biedt ook allerlei beauty- en skincare merken!

Vente Privée is al lang niet meer alleen Frans, maar heeft inmiddels nationale sites over de hele wereld. Sinds kort is Nederland hieraan toegevoegd. Het ledenaantal bewijst wel dat wij tot voor kort iets gemist hebben: Vente Privée telt meer dan 14 miljoen leden!

Photobucket
Een kijkje binnen bij het bedrijf Vente Privée. Zag mijn woonkamer er maar zo uit…

Waarom is Vente Privée een community, en niet gewoon openbaar toegankelijk? Dat was één van de eerste dingen die ik me afvroeg toen ik over dit bedrijf hoorde, en die wellicht ook al door jullie hoofd is gegaan. Omdat Vente Privée (graag) met exclusieve, soms dure merken samenwerkt – die niet publiekelijk tegen vriendschapsprijzen willen worden aangeprezen, maar die tenslotte ook van hun spullen afmoeten- hebben zij ervoor gekozen hun aanbiedingen enigszins af te schermen.

Photobucket
Om de aanbiedingen te kunnen bekijken, dien je je eerst aan te melden.

Om een beetje in de Franse sfeer te komen, laat ik jullie graag dit filmpje gezien, gemaakt ter ere van Vente Privée’s 10-jarig bestaan. Heerlijk romantisch en inclusief bekende modellen als Kim Feenstra.

Win!

Om de lancering van Vente Privée in Nederland te vieren mag ik 2 vouchers t.w.v. €100,- weggeven aan twee verschillende lezeressen om te besteden op Vente Privée.

Wat moet je hiervoor doen?

– Volg Fashionisaparty.com via Facebook en/of Bloglovin.

Registreer je bij Vente Privée om toegang te krijgen tot hun aanbiedingen – dit is eveneens nodig om de voucher te kunnen besteden.

– Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je mee wilt doen, waar je me volgt (Facebook en/of Bloglovin!), en waarin je zegt dat je je hebt geregistreerd.

Succes!

Let op: foutieve/incomplete inzendingen worden niet meegeteld. Deze actie is geldig voor lezeressen woonachtig in Nederland en/of België. Meedoen kan t/m 21 december 2011.Zorg dat je een geldig e-mailadres achterlaat, zodat ik contact met je kan opnemen indien je hebt gewonnen.

Wat vind jij van het concept Vente Privée?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties