logo
23 December 2011

Outfit – 2 jaar samen

Gepost in mijn outfits

Vandaag ben ik alweer twee jaar samen met mijn lieve vriendje. Alweer twee jaar geleden was hij mijn kerstkado’tje, en nou ja… voor je het weet ben je ineens twee jaar verder.

Ons jubileum werd ingeleid met deze ‘creatieve’ fotoshoot. In de regen nét even iets anders doen dan anders. Het resultaat? Geen gezicht om aan te zien. Een jongen die wanhopig camera, tas, zichzelf en alle letters probeert droog te houden onder een paraplu, om ondertussen met de camera foto’s te maken. En een meisje die voor de camera staat alsof er níets aan de hand is – niet midden op straat staan, niet nat worden (inclusief frizzy hair, heerlijk).

Na twee jaar heeft Bas zoveel foto’s van mij gemaakt dat ze niet meer te tellen zijn, en daar krijgt hij bij deze nog maar eens een dikke kus voor – jullie mogen best weten dat fashion niet zo’n party is zonder een goede achterban. Iemand om tegenaan te zeuren als je blaren hebt van je hakken, iemand om tegenaan te kruipen omdat je weigert je normaal aan te kleden in de winter, en iemand die zijn eerlijke mening, waardoor ik en mijn blog alleen maar beter worden.

Bij deze dus sorry voor het natte haar, de grijze foto’s en de blurryness, maar jullie mogen best leven dat wij in Nederland leven, dat ik zo’n drie tot vier keer per week outfit foto’s maak en dat het helaas niet 180 dagen per jaar ideaal weer is.

Dan hebben we het nog niet eens over de outfit gehad. Daar houd ik vandaag mijn mond over – benieuwd naar jullie mee komen. Kom maar op met die reacties!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Dorothy Perkins via eBay top
H&M kimono
C&A broek
Claire’s riempje
H&M Divided flats
oorbellen onbekend
ringen van eBay en Etsy

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties