logo
28 December 2011

Outfit – Als een schilder

Gepost in mijn outfits

Ik kan er niets aan doen, maar het blijkt dat ik mezelf niet anders meer kan zien dan als een schildertje, met een baret op. Dragen schilders eigenlijk wel baretten? Waarschijnlijk héél lang geleden, maar – vooral in combinatie met dat creatief uitgespatte jasje- het roept echt die associate bij me op.

Toegegeven, de laarzen zijn een beetje misplaatst. Chiquere schoenen hadden het echt afgemaakt, maar ik had zin om het wat gekker, wat onvoorspelbaarder af te maken.

Het is me opgevallen dat ik de laatste tijd minder volgers dan eerder krijg via Google en Bloglovin (voor het nieuwe jaar wil ik nog graag de 700 volgers halen!), maar die buttons rechtsbovenin zitten er toch niet voor niets! Omdat Google Friend Connect zal verdwijnen, is er nu ook de mogelijkheid me via Google Plus te volgen – beiden opties zitten onder button Google. Daarnaast loopt er op dit moment een leuke Twitter actie. Als je deze tweet retweet en me volgt op Twitter, maak je namelijk kans op dit make-up pakketje.

Heb jij dezelfde associatie? En vind je de outfit ‘yay’ of nee?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
New Yorker body
H&M Trend blazer via eBay
Dress Republic broek
Fabulicious Shoes laarzen
eBay ketting
H&M baret

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties