logo
17 December 2011

Outfit – Alterna diner

Gepost in mijn outfits

Ik wilde iets nets, maar toch ook iets nonchalants dragen naar het Alterna diner. Vandaar dus ook maar geen hakken (vooral ook fijn voor de late terugreis), wel laarsjes. Natuurlijk alles weer afgestemd op kleur, zoals ik dat zo graag doe.

Een giletje over een blazer, dat is vast weer iets wat alleen ik kan bedenken. Toch vond ik het eigenlijk wel geslaagd staan, vooral dus omdat de kleuren van de hele outfit op elkaar waren afgestemd. Zo creëer je als vanzelf al meer ‘harmonie’.

De ketting kennen jullie misschien nog wel van mijn birthday look. Op mijn verjaardag zelf was ik hartstikke ziek, dus het was zeker niet de beste, maar ik was wel héél blij deze ketting te dragen toen ik het vierde. Ik vind hem gewoon heel mooi!

Een giletje over een blazer, zou jij het dragen?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Vero Moda blazer
vintage gilet
River Island via eBay rokje
Timberland laarzen
shopnefertiti.com ketting

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties