logo
12 December 2011

Outfit – Bootcut jeans

Gepost in mijn outfits

‘Dat is lang geleden, dat ik jou met een spijkerbroek zag’, zei mijn tante. En ja, gelijk heeft ze. Lange tijd hád ik er niet eens meer één. Onbegrijpelijk vind ik het, als mensen ‘maar het zit zo lekker’ uitspreken over een spijkerbroek. Hebben zij wel eens een jurkje met een lekkere dikke maillot gedragen? Dat zit toch véél comfortabeler dan zo’n stugge spijkerstof?

Ja, je mag rustig zeggen dat ik een haat-verhouding heb met de jeans. Dat het geluk niet aan mijn zijde is als het aankomt op dit kledingstuk, werd hier nog maar eens bewezen: mijn rits begaf het meteen. Nét op het moment dat ik dacht dat ik opnieuw verliefd was geworden op de bootcut…

…want ik moet eerlijk toegeven dat een broek wél doet wat een jurkje niet doet, en dat is lengte geven. Helemaal als je een effen wassing en een licht uitlopend model draagt als deze. In combinatie met een paar stelten krijg je die heerlijke giraffe uistraling. Heerlijk ja, want soms heb ik er behoefte aan: me machtig te voelen door lengte.

Wat vind jij van de bootcut jeans? En van de rest van de outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
C&A kol
H&M Divided wit blousje
Vero Moda vest
Asos bootcut jeans
Zara enkellaarzen
Six oorbellen
Pieces sjaal

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties