logo
4 December 2011

Outfit – Colourblocking benen

Gepost in mijn outfits

In de vorige post zagen jullie al een stukje van mijn outfit, maar bij deze ook nog een ‘officiële’ outfit post.

Zoals jullie zien draag ik mijn colourblocking maillot, één van de favoriete items uit mijn kast. Hoewel ik de colourblocking trend wel een beetje gehad heb, word ik van colourblocking benen gewoon zo vrolijk! De valkuil met zo’n statement piece is echter dat het geheel te druk wordt, dus ik koos verder alleen kleuren die al in de maillot zaten, of die niet de aandacht trekken (in dit geval bruin).

Ik ben dol op faux fur, dus naast bontjassen, draag ik in de winter ook graag dit soort bontjes. Ze houden je lekker warm, en geven net dat beetje diva-ness.

Voor iedereen die dit weekend Sinterklaas viert: veel plezier!

Ik ben blij met het eindresultaat. Wat vind jij van de outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
New Yorker roze longsleeve
Samsoe & Samsoe koraalroze tanktop
H&M bontje
Primark via eBay rokje
H&M Divided maillot
Hubb schoenen
Bubbawithglasses.nl kettinkje
H&M oorbellen

Foto’s door Vera Lücker.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties