logo
10 December 2011

Outfit – De bolletjestrui

Gepost in mijn outfits

Door de stad lopen met shoes like these heeft zo zijn voordelen! Auto’s stoppen omdat ze je aanzien voor invaliden, en een man riep: ‘Als je bloemen gaat planten, moet je even met deze schoenen over de grond lopen’. Kijk, aan dat soort tips hebben we nog eens wat!

Wat andere foto’s dan jullie van me gewend zijn. Geen bewuste actie, maar verandering geeft soms weer een frisse kijk op dingen. De sfeer op de foto’s vind ik in ieder geval mooi, en ik hoop dat de outfit ook zichtbaar genoeg is voor jullie.

Ik ben dol op mijn bolletjestrui! Hij is heerlijk vrolijk, warm en comfortabel. Hij had wel wat getailleerder mogen zijn – want maakt me nu vrij massief – maar doordat de contouren van mijn benen goed zichtbaar zijn in de maillot is dat weer goed in verhouding.

Wat vinden jullie van mijn bolletjestrui? En van de foto’s?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
eBay bolletjestrui
H&M Divided broekje
maillot onbekend
eBay schoenen
Six horloge
H&M Divided blauwe blouse

Foto’s door Jan Neman.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties