logo
29 December 2011

Outfit – De cape

Gepost in mijn outfits

Échte winter hebben we dit jaar nog niet meegemaakt, maar om eerlijk te zijn: ik vind in de winter alles onder 20 graden en in de zomer alles onder 30 graden koud. Het blauwbekken tijdens het maken van de outfit foto’s wordt echter zeker verzacht door winter-proof items. Deze cape valt zeker in die categorie, en draagt zo goddelijk. Het liefst zou ik er ook in slapen. Het voelt namelijk echt alsof je de hele dag in een dekentje gewikkeld bent.

Voeg daar wat fringes, makkelijke laarsjes, en een ‘rimboe ketting’ aan toe, en het comfortabele boho/hippie gevoel is compleet. Het is lang geleden dat ik een outfit droeg in deze sfeer, en bij deze denk ik toch dat ik het weer vaker zou moeten doen. Nu ik de ketting weer een keer gedragen heb, heb ik hopelijk de smaak te pakken. Deze ketting is namelijk niet zomaar een ketting, hij draagt een verhaal bij zich…

Jaren geleden liep ik deze ketting tegen het lijf, waarna ik viel voor de kleurencombinatie. Ik houd van zwart/wit, zwart/bruin, en wit/bruin, dus wit/zwart/bruin is eigenlijk nog beter. Na een tijdje was ik er een beetje op uitgekeken, maar -terwijl ik andere items de deur uit zet als ik ze niet meer draag- hij bleef liggen. Soms pakte ik hem weer eens, om hem vervolgens toch maar weer terug te leggen. Bij deze outfit wist ik dat z’n comeback zou worden. Zeg nou zelf: is hij geen plaatje?

Wat vind jij van een cape?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M Divided blouse
C&A cape
Forecast ketting
Vero Moda broek
Hub schoenen

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties