logo
19 December 2011

Outfit – Diploma uitreiking (2)

Gepost in mijn outfits

Over de inhoud van mijn diploma uitreiking, afgelopen vrijdag, wil ik het verder niet veel meer hebben. Jullie hebben al kunnen lezen dat ik ging, en hier kunnen lezen hoe het was. Deze uitreiking was eigenlijk deel 2 van mijn VWO-diploma uitreiking afgelopen zomer, waarvan jullie mijn outfit hier kunnen zien.

Ik vind het wél leuk om mijn outfit van zo’n gelegenheid nog even onder de aandacht te brengen. Het is juist leuk om een keer iets anders dan een alledaagse look te bespreken, toch?

De uitreiking was gekoppeld aan het jaarlijkse kerstgala op mijn oude school, om op die manier oudleerlingen de kans te geven hier nog één keer bij te zijn. Nu wist ik vantevoren dat ik daarvoor niet zou blijven, maar het betekende wel dat iedereen er ‘voorbereid op een eventueel gala’ uit zou zien. Écht gala vond ik overdreven, maar het moest wel dat gevoel oproepen voor mij.

Ik ben niet tevreden met wat het is geworden. Wijd boven en wijd onder is toch geen goede combinatie voor mij, en bovendien vind ik de top achteraf echt niet passen bij de schoenen. Soms laat ik me wat te veel leiden door kleur, en te weinig door stijl, zo blijkt hier maar weer. Ik ben helemaal verliefd op de schoenen, maar de roze/koperen/bronze tint is ontzettend moeilijk te combineren. De volgende keer ga ik echter gewoon weer een poging wagen, hopelijk dan met een beter resultaat.

Ook miste ik nu toch wel mijn felle haarkleur en make-up als eyecatcher. Dat maakt de ‘feest factor’ wel echt af, vind ik.

Ik heb nog wat foto’s van de uitreiking zelf toegevoegd, hoop dat jullie dat leuk vinden. Wat vind jij van de outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M Divided maxi jurk als rok
H&M Trend blouse
Kurt Geiger via closet afFAIR schoenen

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties