logo
13 December 2011

Outfit – Ingepakt

Gepost in mijn outfits

Ik ben een koukleum eerste klas. Dat is op mijn blog helemaal niet zo zichtbaar, want ik trotseer graag de kou voor mode. Toch gaan stiekempjes de outfit posts steeds sneller, en word ik steeds een klein beetje meer chagrijnig als ik met rode, gevoelloze vingers de camera in moet stellen. Hoewel het nog totaal niet voelt als het einde van 2011 voor mij, voelt het zeker weten als héél koud.

Gelukkig bestaat er zoiets als lagen. Dikke lagen. Een t-shirt, trui, blazer, poncho, twee sjaals én jas-lagen. Want ja, over dit ingepakte ensemble droeg ik óók nog een jas voor buiten.

Zoals je wellicht ziet, heb ik mijn Ubbi cirkel sjaal tot rokje gebombardeerd. Dat mijn huip- en bilpartij hierdoor gegroeid is tot nijlpaardproporties maakt me eigenlijk niet zoveel uit. Ik vind het juist wel leuk niet altijd alles te laten (zoals het is), zo verras je nog eens iemand.

Excusez-moi trouwens, voor mijn extreem slechte tint. Een blanke huid en rode ogen zijn geen goede combinatie.

Pak jij je ook wel eens zo dik in? En wat vind je van de outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M BIB trui
blazer onbekend
Pieces poncho
Ubbi cirkel sjaal als rokje
Bullboxer schoenen
H&M beige sjaal

Foto’s door Ruben Heijerman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties