logo
25 December 2011

Outfit – It’s Christmas time

Gepost in mijn outfits

Ik wil jullie graag laten zien wat ik vandaag, eerste kerstdag, draag. En stiekem ook met kerstavond. Omdat ik me happy voelde bij deze outfit dacht ik: laat ik eens ‘in het teken van de kerstgedachte’ niet te materialistisch doen, maar blij zijn met wat ik heb.

Natuurlijk wilde ik de kerstkleuren (rood, groen, wit) terug laten komen, maar ik wilde er ook weer niet uitzien als de letterlijke kerstvrouw (die zagen jullie al in de vorige post). Ook wilde ik een feestelijke look, maar opnieuw niet té – het moet wel praktisch blijven, want ik ga geen speciale dingen doen. Toch ook zeker geen ‘chillpak’, want ik een gelegenheid waarbij je iets meer uit de kast mag trekken, wil ik niet aan me voorbij laten gaan!

Mijn uitgangspunt werd dit paillettenrokje. Die ik zelf zoveel leuker vind ‘aan’, vergeleken bij hoe die er op de hanger uitziet. Ook het rood, paars en goud vond ik een geweldige kleurencombinatie, dus ik hoefde niets anders meer te doen dan de meest bijpassende rode, gouden en paarse stukken eraan toe te voegen, en klaar was Suz!

En oh, wat vinden jullie van mijn hair do? Ik moet nu eenmaal creatief zijn, nu mijn pony zo lang is dat ik hem kan zien hangen. Ik vind de oplossing zo gek nog niet.

Wat vind jij van deze Kerst outfit? Iets wat je zelf zou dragen? Waarom wel/niet?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M pailletten tuniek
vintage blazer via eBay
eBay pailletten rokje
De Bijenkorf schoenen
de ketting is van oma geweest

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties