logo
6 December 2011

Outfit – Knie accessoire

Gepost in mijn outfits

Zo leuk dat jullie vaak zeggen dat jullie mijn panty’s, maillots, e.d. zo leuk vinden. Ik ben er ook dol op! Een panty kan echt iets speciaals geven aan een outfit (zie bijvoorbeeld ook de vorige outfit post). Echter, je hebt leuk en je hebt leuker, en voor mij valt deze panty zeker in de tweede categorie.

Ik houd van aparte combinaties maken, maar soms sta ik ook wel eens met een bek vol tanden voor mijn kledingkast. Wat nú weer? Bij deze panty had ik hetzelfde. Een eenvoudig jurkje vond ik in totaal te saai, maar ik denk dat jij het er ook mee eens bent dat deze panty niet veel nodig heeft. Vandaar de combinatie met een relaxed vest en een spijkerblouse. Je vindt deze panty, en heel veel anderen unieke exemplaren waar ik verliefd op ben geworden bij Dreamsocks.nl.

Doordat de bovenkant vrij wijd en grof is, lijk ik wel veel breder. Maar goed dat ik een panty draag dus, want dat houdt het geheel wat in balans.

Wat vind jij van de outfit? En dan met name van de panty?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Only demin blouse
Miss Selfridge via eBay cardigan
Rebl ketting
Dreamsocks panty
Primark via eBay rokje
H&M laarzen
 

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties