logo
22 December 2011

Outfit – Lady Umbrella

Gepost in mijn outfits

In mijn Bits & pieces-post konden jullie al een kaartje zien van de webshop Lady Umbrella. Vandaag show ik ook één van hun t-shirts in levende lijve. Want oh, wat zijn ze leuk! Cute en op zoveel verschillende manieren te stylen. Mijn t-shirt met Peter Pan kraag heeft het leuke umbrella logo. Ik moet wel eerlijk zeggen dat het is dat de website het bevestigde, want ik kon zelf toch niets anders opmerken dan dat het dan wel ging om paraplu’s die regen ópvangen, in plaats van weg laten lopen. Als je je creatieve geest gebruikt, kun je er ook nog kleerhangers in zien. Helemaal leuk! Vanaf €20,- heb je er zelf ook één, maar onder dat bedrag vindt je allerlei andere leuke gadgets. Verzenden is bovendien altijd gratis!

Verder is mijn outfit eigenlijk redelijk rustig, valt me nu pas op. Het grootste gedeelte is zwart, hoewel dat zwart dan wel bestaat uit twee shirts, een panty en schoenen  – op die manier is er volgens mij ook weer genoeg diversiteit. Het rode blouseje wat ik onder het shirt droeg combineer ik het graag met het rokje. Ik vind het gewoon een leuke combinatie!

Vergeet niet dat voor de oorbellen nog een kortingscode geldt, die jullie konden vinden in deze post. Leuk als je er gebruik van maakt, they’re worth it!

Wat vind je van de outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
C&A rood blousje
Lady Umbrella t-shirt
plain and simple oorbellen
rokje onbekend
H&M Trend schoenen

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties