logo
15 December 2011

Outfit – Miljonair Fair

Gepost in mijn outfits

Jullie konden hier al lezen dat ik afgelopen maandag was bij de Miljonair Fair. Vraag je je af hoe en waarom? Ook dat staat allemaal in die post.

De grote vraag was natuurlijk wel: wat doe ik aan naar een Miljonair Fair? Normaal doe ik niet zo moeilijk over dresscodes e.d.. Ik probeer me er zoveel mogelijk aan te houden, maar vind dresscodes eigenlijk maar irritant. Bovendien heb ik ontdekt dat een hoop met mij er vaak zo over denken, en val je dus niet snel uit de toon gelukkig. Maar een Miljonair Fair, dat is wel even andere koek. De dresscode luidde ‘Business Suit’, maar zoals ik in bovenstaand genoemde post al schreef: ik was nou niet bepaald van plan een mantelpakje aan te trekken. Die heb ik niet eens, nota bene.

De uitkomst is eigenlijk wel voorspelbaar: veel Suz, een tikje fashion, en verder gewoon aan de nette kant. Ik ben blij met mijn outfit, en heb zelfs verschillende complimenten (en weer jaloers blikken naar mijn oorbellen) gehad. Omdat ik als het ware toch een visitekaartje van mijn eigen blog ben, en omgekeerd mijn blog een visitekaartje van mij is, ‘promoot’ ik mezelf het liefste als mezelf.

Ik ben vooral benieuwd hoe déze legging in de smaak valt. Want (voor degene die het niet helemaal snappen) ik draag namelijk een legging tot de knie, met daaronder een rode panty. De legging tot de knie is opnieuw afkomstig van een webshop waar ik echt lyrisch over ben, Dream Socks, en ik ben benieuwd of deze net zoveel stof zal doen opwaaien als haar zusje.

En wat vind jij van de rest van de outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
New Look trui
H&M rok
Dream Socks legging
Claire’s panty
Tango overknee boots (opgerold)
H&M Divided shopper
Lookinggoodtoday.com oorbellen

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties