logo
20 December 2011

Outfit – Oranje-bruin

Gepost in mijn outfits

Een oranje-bruine tint als deze vind ik echt prachtig! Ik houd sowieso erg van warme kleuren, en heb natuurlijk ook niet voor niets mijn haar (normaal gesproken dan) in zo’n tint geverfd. Ook word ik helemaal blij als ik twee items in mijn kast vind die opeens perfect blijken te matchen, zoals deze panty en trui. Deze laatste, van AX Paris, is zo comfortabel en makkelijk te combineren, ik ben er super blij mee! Hij is voor mij lekker baggy, one size fits all, wat hier goed mijn redelijk korte blouse/jurkje compenseert.

Ook ben ik nog steeds verliefd op mijn stelten met aviator touch, nog van vorig jaar. Met deze aan je voeten ben je meteen in een wintersfeer, en gelukkig houden ze m’n voetjes goed warm. In tegenstelling tot deze panty, deze écht verruild moet worden voor een maillot of iets dergelijks. The wind was killing me.

Hoewel ik helemaal niet zo’n luipaardprintfan ben, heb ik dit jurkje al véél meer dan gemiddeld gedragen sinds ik hem heb. Hij is heerlijk praktisch, en leuk met een trui eroverheen nu het kouder is.

Wat vind jij van oranje-bruin?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M Divided via eBay jurkje
tweedehands witte blouse
AX Paris trui
C&A panty
Desire Clothing schoenen

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties