logo
2 December 2011

Outfit – Oversized kwasten

Gepost in mijn outfits

In deze outfit post vertelde ik jullie al dat ik ‘tassel’ oorbellen zocht. Ik had al een ketting met leuke kleine roze en oranje variantjes, maar ik was op zoek naar echte oversized zwarte oorbellen. Het gebeurt helemaal niet vaak dat ik zo specifiek naar iets op zoek ben. Ik weet ook niet waar deze obsessie begonnen is, ineens was ie er!

Je herkent het wel: je zoekt, en je zoekt, en uiteindelijk vindt je dé oorbellen bij een online shop die zich plain and simple noemt. Grappig toch? Plain and simple is de naam van Eleonora’s Etsy store, en zeker een aanrader!

Als je op zoek bent naar sieraden, dan is de kans groot dat je sowieso bij Etsy eindigt (voor wie Etsy niet kent: een soort eBay/Marktplaats, gericht op handgemaakte artikelen/bijzondere, unieke spullen en dan vooral sieraden). Eleonora was heel vriendelijk in ons contact en toen ik de oorbellen thuis kreeg, was ik helemaal enthousiast. Precies wat ik wilde! Lekker dik, niet te zwaar, betaalbaar, en ook nog van zijde. Ook enthousiast geworden?

Korting!
Eleonora was zo lief om mijn lezeressen (jullie dus) 10% korting te geven op je favoriete item(s) uit haar shop plain and simple. Leg je item in je virtuele winkelmandje en vul bij het uitchecken de coupon code ‘FASHIONIS10‘in in het daarvoor bestemde vakje. Ben je niet bekend met Etsy, en twijfel je over/ben je terughoudend wat betreft (daar) online kopen: dit artikel vertelt je hoe je koopt op Etsy.

Over deze outfit in zijn geheel twijfel ik nog een beetje. Het was eigenlijk de bedoeling dat de kleur van mijn lippen hetzelfde zouden worden als mijn sokken, maar dat is niet helemaal gelukt. De sokken matchen nu met mijn haar, maar ik had ze misschien toch beter weg kunnen laten.

Wat vind jij van deze oversized oorbellen, en de rest van de outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M via eBay jurkje
Pieces maillot
H&M sokken
Desire laarsjes
plain and simple oorbellen

 Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties