logo
9 December 2011

Outfit – XL verenoorbellen

Gepost in mijn outfits

“Zijn dat oorbellen?”, vroeg een dame, toen ik even de stad in was. Ik word nogal eens raar aangekeken om mijn kleding of uiterlijk, maar gelukkig óók heel vaak bewonderend. De dame in kwestie was duidelijk jaloers, ze hield niet meer op naar ze te kijken.

Ikzelf ben ook verliefd geworden. Het is dat mijn persoonijke policy het niet toe laat om de hele week hetzelfde te dragen, anders had ik het in dit geval gedaan. Deze oorbellen zijn rood (ik heb geen lievelingskleur, ben ook heel dol op roze en vooral: geel!, maar rood heeft altijd een bepaalde aantrekkingskracht op mij), zo licht als een veertje (hehe), en kunnen zowel in harmonie (zoals in dit geval) of heel opvallend worden gedragen.

In harmonie? Misschien begrijp je niet wat ik daarmee bedoel. Doordat mijn hele look zwart/rood (met een tikje wit en bruin, maar dat rustige achtergrondkleuren voor mij) is, en de hele look richting één stijl gaat, sluiten de oorbellen hier naadloos bij aan. Zo over straat gaande ben ik het ‘meisje met die oorbellen’. Zou ik mijn haar omhoog gooien en voor andere kleuren, een andere stijl gaan, kan ik dat plots wel zijn. Fashion is a party, ánd a play.

Het extra goede nieuws is dat, in tegenstelling tot veel verenoorbellen, deze oorbellen zeer betaalbaar zijn, en in heel veel verschillende uitvoeringen te krijgen. Kijk maar eens hier, bij Looking Good Today. Voor minder dan €10,- heb je al een paar in huis, betalen kan eenvoudig met iDeal en de oorbellen kunnen standaard verzonden worden voor maar €1,95.

Wat vind jij van de oorbellen? En van de outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
C&A blouse
C&A rok
Zara vest
Lookinggoodtoday.com oorbellen
panty onbekend
Nero Bianco boots
H&M man hoedje

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties