logo
15 December 2011

Review – Pure Ice nagellak

Gepost in beauty

Het is weer tijd een nagellakmerk te laten zien die jullie hopelijk nog niet kennen. Zo leer je wat nieuws kennen, iets waar ik zelf op dit gebied erg dol op ben.

Pure Ice leerde ik kennen door Lisa. Een Amerikaanse verkoopster op eBay. Haar gebruikersnaam is flowerfish15 en haar shop heet Flowerfish Fantasy. Eerder plaatste ik al beauty reviews van haar producten. Lisa en ik hebben al een tijdje digitaal contact, omdat we dezelfde passie delen voor mooie, felle kleuren, zeldzame producten en/of nieuwe merken. De naam van haar shop is niet voor niets gekozen!

Via Lisa word ik graag op de hoogte gehouden van merken die soms in Amerika een stuk bekender zijn, maar in ons kikkerlandje (nog) niet. Ook komt het regelmatig voor dat Lisa resten opkoopt die verder totaal uitverkocht, maar wel heel populair zijn geweest. Zelfs voor je speciale verzoekjes (uitverkocht, of niet verkocht in Nederland?) wil ze vast en zeker haar best voor je doen. Neem voor dit deze vragen of andere onduidelijkheden contact (links in de sidebar staat de contactoptie, een eBay account is vereist, maar zo aangemaakt) met haar op.

Een nadeel is dat Lisa opkoopt wat ze kan vinden, en dit regelmatig kleine partijen zijn. Hierdoor kan een product dat ik aan jullie laat zien, soms niet meer of nogmaals via haar te verkrijgen zijn. Ook als je een product voor een tweede keer via haar wilt kopen, wordt dit vaak lastig.

Een groot voordeel is echter dat je producten zo vaak nóg unieker zijn (zeker in Nederland!), en daarnaast dat je op veel producten kunt bieden. Zo geef je aan wat je maximaal voor een product wilt betalen en ben je regelmatig goedkoper uit dan bij andere shops met vaste prijzen. Daarnaast biedt Lisa regelmatig wholesale biedingen aan. Zo koop je bijvoorbeeld 20 lipsticks van Milani voor een relatief heel lage prijs.

Ik snap dat kopen via eBay en met Paypal onwennig en eng is, vaak hoor ik al dat mensen moeite hebben met bestellen uit het buitenland. De risico’s en moeilijkheidsgraad zijn echter zeer overrated. Wil je tips en hulp bij bestellen op eBay? Mail me of laat een reactie achter, ik help je graag verder.

Tijd om drie lakjes te laten zien. Sorry voor de slechte conditie van mijn nagelriemen op de eerste foto’s – I’m working on it.

Photobucket
Drie op een rij. Toevallig zijn dit drie lakjes met een parelmour/shimmer finish, maar -hoewel zo’n ice finish wel goed bij hun naam past natuurlijk- Pure Ice verkoopt ook creamy lakjes.

Photobucket
New lilac is een prachtige parelmour lila lak, die redelijk dekt met één laag en perfect met twee lagen. Het aanbrengen ging heel gemakkelijk en deze lak geeft je nagels zeker een aantrekkingskracht.

Photobucket
Photobucket
Best friend is mijn favoriet van deze drie. Deze champagne-kleurige lak is zo unique en chic! Hoewel ik verwacht had dat deze erg sheer zou zijn, waren ook hier twee laagjes zeker voldoende. Pure Ice heeft op elk flesje staan ‘apply two coats’, en daarmee maken ze hun (soort van) belofte waar.

Photobucket
In the mood is een lakje waar je van moet houden. De werkelijke kleur zit tussen bovenstaande foto en foto met het drietal in. Blauw vind ik altijd moeilijk vastleggen op camera, vandaar dat deze foto er wat anders uitziet. De kleur blauw (tussen licht en donker in) is erg mooi, maar de lak heeft vrij grove glitters. Vera vond dit bijvoorbeeld ordinair, maar ik houd wel van een glittertje op m’n nagels.

Ik ben over alle lakjes erg tevreden. Pure Ice onderscheidt zich wat mij betreft vooral in hun goede dekking en fijne applicatie. De ‘houdbaarheid’ per lakbeurt vind ik normaal. Bij Lisa koop je een lakje inclusief verzendkosten naar Nederland voor ongeveer €5,50 – heel voordelig dus.

Zoals ik in de introductie al vermeldde, geldt voor deze shop dat er weinig voorraad is en veel unieke stuks. Dit betekent dus ook dat de specifieke tinten die ik hier aan jullie heb laten zien, op dit moment niet verkrijgbaar zijn bij Flowerfish Fantasy. Toch vond ik het leuk jullie kennis te laten maken met dit merk! En nogmaals: je kunt echter altijd vragen of Lisa naar deze tinten wil uitkijken, meer tinten achterheeft, en/of in de toekomst voor je kan achterhouden. De tinten Pure Ice die op dit moment verkrijgbaar zijn vindt je hier. Communiceren met de verkoper is zeker een must bij kopen op eBay, maar dit maakt het juist leuk!

En om dit communiceren maar vast te oefenen, heb ik een leuke kortingscode voor jullie. Deze heb ik bij mijn eerdere reviews al bijgevoegd, maar ik hoop dat nu (nu ik in het Nederlands nog eens wat meer informatie heb gegeven) mijn Nederlandse lezeressen ook over de streep worden getrokken. Ik heb namelijk een leuke korting voor jullie, en leg jullie graag nog even uit hoe dat werkt op eBay.

Via fashionisaparty.com krijg je 15% korting op al je ‘Buy it now’ (verkoop tegen een vaste prijs, niet de veilingen) aankopen op eBay.

Deze actie is geldig t/m 15 januari en niet geldig op artikelen gemarkeerd als sale/korting.

Koop de producten die je wilt hebben en wacht met betalen. Neem eerst contact op met Lisa en meldt dat je bij haar shop gekomen bent via fashionisaparty.com. Zij zal je nu een invoice (factuur) sturen om te betalen via Paypal, waarin de korting is verrekend. Betaal je bestelling met korting via Paypal.

Wil je meer van Pure Ice weten/volgen? Like ze dan op Facebook.

Kende jij Pure Ice al, en wat vind je tot nu toe van het merk?

Foto’s door mij.

 

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties