logo
26 January 2012

3 jaar is feestrecht – Win accessoires van Lookinggoodtoday.com!

Gepost in fashion
Deze week is 3 jaar geen scheepsrecht, maar feestrecht! Niet zozeer om te vieren dat mijn blog drie jaar bestaat, maar juist om te vieren dat mijn blog in die drie jaar zo’n enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt, is er geen beter moment om deze mijlpaal te vieren!

Wie kan zich deze oorbellen nog herinneren? Rood, veren én lekker oversized: kan het nog beter voor mij? Eerder kende ik alleen nog met name Etsy voor verenoorbellen, maar ook bij Looking good today hebben ze een breed assortiment; ook nog eens voor een zacht prijsje. Je vindt ze hier allemaal bij elkaar en ze kunnen voor maar €1,95 worden verzonden. Ook kun je er shoppen voor de heren, en betaal je eenvoudig met Ideal, Paypal of je Creditcard.

Ik gaf al kleding weg, al nagellak, maar ik ben nog niet klaar met vieren, want de sieraden ontbraken nog voor mij! Wat is nou een outfit zonder accessoires? Omdat ik aanneem dat jullie niet allemaal dezelfde smaak hebben, en dus niet allemaal van verenoorbellen houden of oorbellen dragen, heb ik een lekker gevariëerd pakket samengesteld. Een kopere armband voor alle ‘hipkippen’ die de koperkleurige trend al hebben ontdekt, een XL ring voor wie houdt van een statement, verenoorbellen voor wie houdt van een boho invloeden de khaki muts voor alle casual ladies. Maar vooral: vier items voor één fan van dit blog, want deze items zijn stuk voor stuk mijn persoonlijke favorieten uit de shop.

Photobucket

Win!

Zie jij jezelf wel looking good today met deze vier items, en wil je kans maken?

– Volg Fashionisaparty.com via minimaal één van de volgende social media: Facebook / Bloglovin / Twitter

Like Looking Good Today op Facebook.

– Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je mee wilt doen, waar je me volgt, en dat je Looking Good Today volgt via Facebook.

Alle likes, tweets, berichtjes, updates en andere verspreidingen over deze winactie zijn niet nodig om kans te maken, maar wel meer dan welkom. Succes!

Let op: foutieve/incomplete inzendingen worden niet meegeteld. De ring is gemaakt van stretch materiaal, dus one size fits all. Deze actie is geldig voor lezeressen woonachtig in Nederland of België. Meedoen kan t/m 31 januari 2012. De winnares wordt willekeurig getrokken en krijgt persoonlijk bericht.
  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties