logo
29 January 2012

3 jaar is feestrecht – Win een heartmade soaps pakket!

Gepost in beauty
Deze week is 3 jaar geen scheepsrecht, maar feestrecht! Niet zozeer om te vieren dat mijn blog drie jaar bestaat, maar juist om te vieren dat mijn blog in die drie jaar zo’n enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt, is er geen beter moment om deze mijlpaal te vieren!

Het einde van de week nadert, en dus is het tijd om mee te doen aan de laatste 3 jaar is feestrecht-actie. Ik hoop dat jullie van allemaal genoten hebben, en dat deze post een spetterende afsluiter mag worden. Wat mij betreft geldt zeker: last, but not least!

Heartmade soaps, de naam zegt het al: zeepjes met het hart (én de hand) gemaakt. Toch niet zomaar zeepjes, maar de leukste die je waarschijnlijk ooit hebt gezien! In de vorm van lolly’s chocola’tjes, en in de leukste kleurtjes. Bijna zonde om te gebruiken, want ze fleuren je hele badkamer op!

Deze Spaanse Etsy beautyshop wordt gerund door Claudia en Milena. Zelf zeggen ze over hun werk:

” We create collections about any concept, real or abstract, mixing our creative and artistic minds with the art of soap making”.

Alle zeepjes zijn mini-mini (wat niet altijd te zien is op de plaatjes), maar echt té leuk om bijvoorbeeld als kado’tje te geven en ook nog eens voor heel redelijke prijsjes. Verzending binnen de EU verschilt per gewicht, maar begint vanaf ongeveer €3,00 en loopt verder op.

Het leukste van deze post is, natuurlijk, dat ik een heel pakket weg ga geven van 5 fruit zeepjes, 4 snoep zeepjes, 2 place zeepjes (met ‘roos’ en ‘zee’ geur), chocolade zeepjes én twee verschillende soorten badzout (oftewel: het hele onderstaande pakket!). Als je nu niet het ultieme beauty geluk bij je thuis gaat beleven, weet ik het ook niet meer!

Photobucket
Voor meer informatie over de producten, zie heartmade soaps.

Win!

Heb jij wel zin in een momentje in de beautyhemel en wil je meedoen?

– Volg Fashionisaparty.com via minimaal één van de volgende social media: Facebook / Bloglovin / Twitter

– Tweet, like (via Bloglovin of Facebook) of deel (via Twitter of Facebook) (over) deze winactie.

– Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je mee wilt doen, waar je me volgt, en hoe/waar je gedeeld of geliked hebt.

Succes!

Let op: foutieve/incomplete inzendingen worden niet meegeteld. Deze actie is geldig voor lezeressen woonachtig wereldwijd. Meedoen kan t/m 31 januari 2012. De winnares wordt willekeurig gekozen en krijgt persoonlijk bericht.

Foto door heartmade soaps.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties