logo
28 January 2012

3 jaar is feestrecht – Win kleding van Dressrepublic.nl!

Gepost in fashion
Deze week is 3 jaar geen scheepsrecht, maar feestrecht! Niet zozeer om te vieren dat mijn blog drie jaar bestaat, maar juist om te vieren dat mijn blog in die drie jaar zo’n enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt, is er geen beter moment om deze mijlpaal te vieren!

De week is nog niet voorbij, dus is het tijd voor de volgende winactie. En wel van één van mijn favoriete online shops: dressrepublic.nl. Deze webshop is veel veelzijdiger dan de naam doet vermoeden: ze verkopen namelijk allerlei soorten kleding, en daarnaast hele leuke accessoires. De stijl is draagbaar, maar ook best origineel. Én heel betaalbaar.

Om iedereen een beetje mee te laten vieren dat fashionisaparty.com drie jaar bestaat, kun je gebruik maken van de kortingscode ‘fashionisaparty‘, waarmee je 25% korting krijgt op de hele collectie én een klein kado’tje bij je bestelling! Ben je bijvoorbeeld fan van de ombre trui die ik hier droeg? Hier kun je hem nu dus aanschaffen met een leuke korting! Om van andere leuke acties én nieuwe items op de hoogte te blijven, kun je Dress Republic volgen via Facebook.

Nu door naar het leukste gedeelte van de post; namelijk het weggeef-gedeelte! Jij kunt via deze post kans maken op een comfortabele grijze broek (die je hier al zag in het zwart) in nét even een ander model dan je wellicht al hebt, met bijpassend tie blousje en schattige cropped top.

Photobucket

Win!

Ga jij deze items rocken, en wil je meedoen?

– Volg Fashionisaparty.com via minimaal één van de volgende social media: Facebook / Bloglovin / Twitter

– Tweet, like (via Bloglovin of Facebook) of deel (via Twitter of Facebook) (over) deze winactie.

– Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je mee wilt doen, waar je me volgt, en hoe/waar je gedeeld of geliked hebt.

Succes!

Let op: foutieve/incomplete inzendingen worden niet meegeteld. De broek kun je kiezen in maat XS/S of maat M/L, voor de tops geldt: one size fits all. Deze actie is geldig voor lezeressen woonachtig in Nederland of België. Meedoen kan t/m 31 januari 2012. De winnares wordt willekeurig gekozen en krijgt persoonlijk bericht.
  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties