logo
24 January 2012

3 jaar is feestrecht – Win OPI Nicki Minaj nagellak!

Gepost in beauty
Deze week is 3 jaar geen scheepsrecht, maar feestrecht! Niet zozeer om te vieren dat mijn blog drie jaar bestaat, maar juist om te vieren dat mijn blog in die drie jaar zo’n enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt, is er geen beter moment om deze mijlpaal te vieren!

Zoals jullie weten geef ik normaliter de voorkeur aan onbekendere en exclusievere beautymerken op fashionisparty.com. Laten we eerlijk zijn: de OPI Nicki Minaj collectie is al op héél veel blogs door de swatch en de review gegaan.

Waarom ik voor deze collectie dan toch een uitzondering maak? Omdat ik werkelijkwaar exact deze vier (de hele collectie bestaat uit zes lakjes, maar ik besteed in deze post aandacht aan de vier lakjes uit het Nicki Minaj Minipack) lakjes had ‘gemaakt’ als mijn naam op het doosje had gestaan. Jammer genoeg zal dat laatste nog wel even bij dromen blijven…

Verder is er niets om jammer te vinden, want ik had dus geen andere nagellak weg willen geven dan dit leuke setje, en geluk was Nathalie van Shop by Puck het me eens. Nathalie heeft haar eigen nagelstudio en daarnaast een webshop met nagellak, nagellak en… nagellak!

Ook OPI kan als hét internationale nagellakmerk natuurlijk niet ontbreken in deze shop, al is het helaas zo dat OPI niet – zoals bij de andere merken- rechtstreeks te bestellen is bij Shop by Puck. Dit omdat OPI haar merk zo exclusief mogelijk wil houden (dit is bijvoorbeeld ook de reden waarom Nelly geen OPI meer verkoopt). Omdat Nathalie ook een eigen salon heeft, verkoopt ze de OPI lakjes dus eigenlijk vanuit deze studio, en niet vanuit haar webshop. Zodoende bestel je je favoriete OPI lakjes via mail. Weet je dat ook weer!

Wil je Shop by Puck blijven volgen? Geef dan de Facebook pagina een ‘like‘.

Tijd om samen het minipack te gaan bekijken!

Photobucket
De smaken verschillen over Nicki, maar ik vind haar de bom! Ik heb een keer op Twitter geroepen: als de soundmixshow nog terugkomt, dan doe ik mee als Nicki Minaj. Ja, daar sta ik nog steeds achter!

Photobucket
Photobucket
Aren’t they gorgeous?

Photobucket
Let op: mini is ook echt mini! Ter vergelijking heb ik er een full size flesje/potje/weetnooithoejedatnoemt OPI naast gezet. In een full size zit 15 ml., in een mini 3,75.

Photobucket
Pink Friday is echt dé perfecte barbieroze kleur!

Photobucket
Rondom deze vierde kleur, de gliters van Save me, is iets mis gegaan. Op de verpakking van alle mini packs staat namelijk Metallic 4 life gedrukt, wat deze kleur is uit de Nicki Minaj collectie. De tekst ‘Metallic 4 life’ had ‘Save me’ moeten zijn, want dit is het lakje dat in alle verpakkingen zit. OPI heeft hier al haar excuses voor aangeboden. Niet Metallic 4 life, maar Save me (de glitters van bovenstaande foto) is dus de lak die je kunt winnen. De lak die tenminste écht een dosis glitter op je nagels achterlaat.

Photobucket
Fly lijkt blauw in het doosje, turquoise uit het doosje, en weer blauw op de foto. We houden het erop dat deze kleur tussen felblauw en turquoise in zit. Very pretty!

Photobucket
Did it om ’em lakt – eerlijk is eerlijk – echt bagger vergeleken bij voorgaande lakjes. Streperiger, sneller dik, en minder dekkend. Dit is echter al-tijd het geval bij deze kleur (welk merk ik ook probeer), gek hè? Na minimaal drie laagjes heb je echter toch dekkende nagels én dit kekke kleurtje.

Verder dus nog even het vermelden waard dat ik eigenlijk alweer vergeten was dat OPI terecht hét wereldwijde nagellakmerk is. Vaker lak ik met budget lak, en dan is (‘Did it om ’em’ uitgezonderd) met een OPI lakje lakken toch echt een luxe.

Win!

Wat moet je doen om deze ultra vrolijke nagellak te winnen?

– Volg Fashionisaparty.com via minimaal één van de volgende social media: Facebook / Bloglovin / Twitter

Tweet, like of deel (over) deze winactie.

– Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je mee wilt doen, waar je me volgt, hoe/waar je gedeeld of geliked hebt.

Succes!

Let op: foutieve/incomplete inzendingen worden niet meegeteld. Deze actie is geldig voor lezeressen woonachtig in Nederland of België. Meedoen kan t/m 31 januari 2012. Als je er zeker van wilt zijn dat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt: laat je e-mailadres achter ín je reactie (niet alleen in het daarvoor bestemde vakje). De winnares wordt willekeurig getrokken en krijgt persoonlijk bericht.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties