logo
23 January 2012

3 jaar is feestrecht – Win t-shirts van Lady Umbrella!

Gepost in fashion, overig
Deze week is 3 jaar geen scheepsrecht, maar feestrecht! Niet zozeer om te vieren dat mijn blog drie jaar bestaat, maar juist om te vieren dat mijn blog in die drie jaar zo’n enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt, is er geen beter moment om deze mijlpaal te vieren!

Lady Umbrella heeft niet alleen t-shirts, maar ook een bedrijf waar ik verliefd op ben geworden. Ik kan er echt van genieten als ik merk dat er zoveel liefde en passie in een bedrijf zit, maar vooral ook veel eigenheid! Vandaar dat ik wilde dat de aftrap van deze ‘feestweek’ voor niemand minder dan de lady met de paraplu zou zijn. Dubbel feest, want niet alleen mijn blog is jarig – Lady Umbrella zelf ook! Op 20 januari mochten zij twee kaarsjes uitblazen.

Ook zij zijn blijkbaar niet vies het te vieren, want hier komt een lijstje met alle acties die Lady Umbrella heeft:

– Met de kortingscode birthdaybash30 krijg je nog tot en met vanavond 30% korting, ter ere van Lady Umbrella’s tweede verjaardag.
– Altijd geldt: free shipping!
– Altijd geldt: als je je aanmeldt voor hun nieuwsbrief ontvang je 15% korting!
– Altijd geldt: Koop een t-shirt en print, en krijg een gratis notebook (want ze verkopen meer dan alleen t-shirts!).
– En dan geldt namens mij nog: gebruik de code fashionisaparty15 en je krijgt 15% korting (nog voorlopig geldig).

Leuk en aardig, al die korting, maar ik wil trakteren! Daarom geef ik aan één lucky lezeres de twee t-shirts weg waarin je mij al hebt kunnen zien, namelijk…

Photobucket
hier

Photobucket
…en hier.

 Win!

Wat moet je doen om de eigenaresse te worden van de Peter Pan Black en de Merry Go Round?

– Volg Fashionisaparty.com via minimaal twee van de volgende social media:  Facebook / Bloglovin / Twitter / Google +

De 1400 Twitter volgers zouden het perfecte blogkado’tje zijn, dus ik zou zeggen: jij blij, ik blij? KLIK!

Like Lady Umbrella op Facebook.

– Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je mee wilt doen, waar je me volgt, en waarin je aangeeft dat je Lady Umbrella volgt op Facebook.

Succes!

Let op: foutieve/incomplete inzendingen worden niet meegeteld. Als je wint heb je de keuze uit maat 36 t/m 44. Deze actie is geldig voor lezeressen woonachtig wereldwijd. Meedoen kan t/m 31 januari 2012. Als je er zeker van wilt zijn dat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt: laat je e-mailadres achter ín je reactie (niet alleen in het daarvoor bestemde vakje). De winnares wordt willekeurig getrokken en krijgt persoonlijk bericht.

Wat vind jij van de t-shirts van Lady Umbrella?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties