logo
14 January 2012

Battle of the outfits – Bloemen schoenen

Gepost in mijn outfits
In Battle of the outfits laat ik drie outfits zien waarin ik hetzelfde kledinstuk, accessoire of paar schoenen heb gedragen. Aan jou is vervolgens de vraag: welke outfit heeft de battle gewonnen… 1, 2 of 3?

Voor deze editie van Battle of the outfits heb ik gekozen voor een paar schoenen dat één van de meest oude is van mijn collectie. Ik zal nooit vergeten hoe ik met Yara in de Sacha in Amsterdam stond (dat was toen nog ontzéttend bijzonder: ik zal een jaar of veertien geweest zijn, en het was één van de eerste keren dat ik ‘alleen’ naar onze hoofdstad ging), en stond te twijfelen tussen een paar schoenen die ik me allang niet meer kan herinneren, en deze laarsjes. Hoewel het bij dat andere paar schoenen liefde op het eerste gezicht was (dat weet ik nog wel), had ik bij dit paar op de één of andere manier toen al het gevoel dat de liefde misschien niet zó diep zou zitten, maar wel veel duurzamer zou zijn.

Ik ken mezelf behoorlijk goed, zo blijkt maar weer. Want hoewel deze laarsjes hun beste tijd wel hebben gehad; mijn ‘bloemen schoenen’ zijn me heel dierbaar. Ze zijn heel anders dan elk ander paar dat ik bezit, ze zijn heel comfortabel, overleven zomer, winter, bos en stenen, maar zijn alles behalve saai. Ik kan spullen goed wegdoen, maar deze zullen echt niet eerder weggaan dan dat ik vind dat ik me niet meer met ze kan vertonen.

Tijd om het te hebben over de outfits die vandaag tegen elkaar battelen. De tweede outfit valt voor mij gelijk af – het is geen outfit waar ik heel erg blij mee ben. De eerste en derde outfits zijn daarentegen beiden één van mijn favorieten. Als ik een keuze moet maken ga ik toch voor de eerste look. Deze vind ik gewoon heel origineel, en daarnaast is het nogal een unicum dat ik met blote benen over straat loop dus daar wil ik mezelf wel voor belonen.

Wat vind jij van deze schoenen? En – in deze post belangrijker- welke outfit wint deze battle wat jou betreft?

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Sacha schoenen.

Foto’s door verschillende mensen voor fashionisaparty.com

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties