logo
28 January 2012

Battle of the outfits – De poedelblazer

Gepost in mijn outfits
 In Battle of the outfits laat ik drie outfits zien waarin ik hetzelfde kledinstuk, accessoire of paar schoenen heb gedragen. Aan jou is vervolgens de vraag: welke outfit heeft de battle gewonnen… 1, 2 of 3?

Ook in deze Battle of the outfits weer een kledingstuk dat me heel dierbaar is. De poedelblazer – zoals ik hem noem- heeft de perfecte kleur en het leukste printje wat er is, wat mij betreft. Ja, de handtekening van H&M staat er overduidelijk op, en nee, het is niet het meest tijdloze item. Toch vind ik hem geweldig, omdat hij feilloos aansluit bij mijn stijl en zo lekker speels is.

Al deze outfits heb ik uit de oude doos gehaald, omdat ik de blazer de laatste tijd bijna niet meer gedragen heb. Hij ligt keurig te wachten tot het moment dat ik opsta en denk: ja, vandaag is de dag dat hij weer aan mag. Voor nu krijgt hij een ereplaatsje op dit blog in Battle of the outfts, waarvan de eerste outfit van bijna anderhalf jaar terug is, en de laatste van iets meer dan een half jaar geleden.

Hoewel dit alledrie geen favoriete outfits van mij zijn, kies ik zelf toch de tweede als winnaar. De eerste outfit vind ik een beetje saai (en ik stoor me aan dat stukje blote been); de derde outfit vind ik een beetje te bont. De tweede outfit is ook redelijk druk, maar doordat de de blazer verder alleen gecombineerd is met zwart en wit, valt de drukte me daar redelijk op.

Natuurlijk is de vraag weer: welke outfit wint voor jou deze battle?

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

H&M Divided blazer

Foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties