logo
8 January 2012

Bits & pieces of my life

Gepost in persoonlijk
In Bits & pieces of my life neem ik foto’s uit één week van mijn leven en plaats deze bij elkaar. Je kunt van alles verwachten; van alles wat mijn leven de afgelopen week heeft gepasseerd.

Deze Bits & pieces is de eerste van 2012, en gaat dan ook over de eerste week van het nieuwe jaar. Hoe leuk het ook kan zijn, ik ben blij dat de december-hectiek weer achter de rug is, en de boel de boel weer is, de gang zijn gangetje weer gaat. Een rustige week dus, die ik, voor de verandering, vooral aan mijn blog heb besteed. Natuurlijk hoop ik dat jullie desondanks (weer) genieten van de diverse kiekjes.

Photobucket
Photobucket
Eén januari vind ik echt zo’n the day after. Het was de ‘loomste’ dag sinds tijden – toen ik goed en wel wakker was (en nee, zo laat had ik het niet gemaakt) werd het alweer bijna donker. Tussendoor heb ik samen met mijn vriendje de tafel vol gezet met het laatste restje oliebollen en appelbeignets – die papa altijd zelf bakt, hmmm!-, crackers, broodjes, eitjes, yoghurtjes en ga zo maar door. Normaal zijn dit soort acties niet mijn sterke kant, dus ik was best trots op mezelf. Vaker doen!

Photobucket
Zowel ik als papa had geen zin om te koken (niet dat dat niet vaker voorkomt trouwens), en dus gingen we ‘s avonds ook nog eens lekker wokken (het enige ‘uit eten’ dat ik kan eten met mijn dieet).

Photobucket
En nóg meer eten. Lekker random dit: een voorbeeld van een ontbijtje zoals ik hem kan eten. Bruine boterham met appelstroop, volkoren beschuit met honing (jam!), kruidenthee en verder zie je zeven pillen (ik moest er 21 op een dag – in kleine stukjes zijn dat er ongeveer 100!) en watjes met druppels die ik nu tweemaal daags rondom mijn ogen moet deppen tegen de eczeem. Het prikt erg, maar gelukkig helpt het wel!

Photobucket
Mijn nieuwjaars-‘mani’: Sally Hansen X-treme wear nail color, nr. 11: Strobe light. Wie me volgt op Facebook had ze al kunnen zien.

Photobucket
Ik ben verliefd op deze panty van C&A, omdat hij zo’n aparte kleur heeft en ik dol ben op aparte kleuren. De kleur zit ergens tussen beige, geel, en groen in.Dit waren voor mij echt de nummers van afgelopen week. Mijn muzieksmaak is niet altijd even intelligent haha. Van het eerste nummer vind ik alleen het begin leuk – vanaf Flo Rida wordt ie een beetje saai. En Gers Perdoel vind ik gewoon lekker vernieuwend, iemand als hij is er nog niet in Nederland. ‘Bagagedrager’ vind ik eigenlijk echt een zomernummer, maar in de winter ook leuk om een zomergevoel van te krijgen.

Photobucket
Het make-up pakketje ging op de bus voor de winnares van de RT & Volg-actie op Twitter.

Photobucket
Waar je naar zit te kijken? Mijn haar in de verf! Het lijkt net pastasaus hè?

Photobucket
Hello pyama! Ik droeg ‘s nachts papilloten omdat ik krullen wilde voor mijn roaring twenties look voor de Elle Online Style Awards. Jullie konden de bijbehorende post hier al zien, inclusief een sneak peek van hoe mijn haar geworden is. De aankomende outfit posts hebben weer heerlijk vuurrood haar (ik was bang dat het me nog bleker zou maken bij mijn onopgemaakte gezicht, maar dat is me heel erg meegevallen), maar helaas is dat altijd weer van korte duur en loopt de kleur heel snel terug.

Photobucket
Verderop de week sliep ik niet met papillotten maar met vlechtjes: deze golfjes werden het resultaat. Me like! In de volgende outfit post zie je de complete look.

Photobucket
Op de Miljonair Fair ging ik op de foto in het ‘Jackie hotel’ waar een cover werd gemaakt die afgelopen week klaar was. Hoewel ik hier, obviously, ook geen make-up draag vind ik het echt een mooie foto geworden (al zeg ik het zelf). Thanks to goede belichting en hopelijk geen photoshop.

Photobucket
Ik eindig deze bits & pieces met nog meer eten: papa maakte dit weekend appelmoes zonder suiker voor mij! Appelmoes is er bij ons ongeveer letterlijk met de paplepel ingegoten: mijn vader eet o-ver-al appelmoes bij. Ik vind het niet eens zo lekker, maar meer uit gewoonte eet ik het ook. Sinds ik mijn dieet heb, mocht dat natuurlijk niet meer. Nu weer wel!

Wil je meer van mijn leven zien of weten? Volg me dan op Twitter.

Herken jij iets uit je eigen leven? Wat je favoriete foto?

Foto’s door mij, tweede foto door Jan Neman.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties