logo
22 January 2012

Fashionisaparty.com 3 jaar! – Filmpje

Gepost in overig, persoonlijk

Ik heb heuglijk nieuws op deze zondagochtend! Morgen bestaat fashionisaparty.com namelijk drie jaar (dat wil zeggen: mijn blog; het domein en de naam bestaat wat korter). Drie mooie jaren, waarin ik echt mijn passie heb gevonden. Time flies when you’re having fun!

Om jullie een indruk te geven van hoe het allemaal begon, en hoe ik terugkijk op deze jaren, heb ik een filmpje opgevonden. Ik ben (nog) geen professionele cameravrouw, maar ik heb mijn best gedaan. Het begin is een beetje hakkelend, maar als je verder kijkt gaat het beter. Ik hoop dat jullie er even rustig voor gaan zitten, en hoor natuurlijk graag wat je ervan vindt!

Natúúrlijk wil ik alle lieve volgers en -vooral!- volgeressen bedanken. Er zijn er een paar die me écht al een hele tijd volgen, er zijn er die me pas net ‘ontdekt’ hebben, er zijn er waarvan ik hun bestaan niet weet omdat ze nooit een reactie achterlaten maar jullie mogen je allemaal aangesproken voelen want -zoals ik in deze post al beschreef- jullie support en reacties maakt het bloggen heel veel leuker en waardevoller.

Zoals jullie hebben kunnen lezen komt er later vandaag een flashback online van mijn looks en foto’s drie jaar geleden (be prepared! haha), en morgen kunnen jullie de outfit post bij de look in het filmpje zien.

Niet te vergeten: om deze mijlpaal én het feit dat ik helemaal mijn draai heb gevonden in het Nederlandstalig bloggen te vieren, komen er leuke acties aan deze week! Kom dus lekker vaak terug en stay tuned!

Gefilmd door Jan Neman, bewerkt door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties