logo
7 January 2012

Lezeressenvraag – De little black dress

Gepost in fashion

Een tijdje geleden beantwoordde ik al een Readers question op mijn blog, en hier wil ik zeker mee door blijven gaan! Gelukkig was daar dus Lidianne, die ook graag advies wilde over hoe ze een item moest dragen (wil jij dat ook? mail me dan!).

Nu wil ik nog maar eens benadrukken dat mijn blog Fashion is a party heet omdat ik juist níet de nadruk wil leggen op wat er allemaal níet kan, op regels en op beperkingen. De key tot een eigen stijl en mooie look ligt juist bij het proberen, ontwikkelen en durven. Maar goed, dat kennen julie wel van mij, toch?

De little black dress. Een item waarvan altijd gezegd wordt: die kan altijd, daarmee ben je altijd veilig, daarmee kun je alle kanten op. Toch snap ik wel dat Lidianne dacht, van: hóe dan? Want voor een speciale gelegenheid, waar zij hem in dit geval voor gebruikte, heeft hij wel wat meer nodig dan alleen zichzelf.

Net als in de vorige editie, laat ik jullie weer drie mogelijkheden zien die ik heb bedacht. Alledrie zijn ze om dit jurkje heen gebouwd – het jurkje dat Lidianne had aangeschaft-, hopelijk is het leuke inspiratie voor jullie.

Photobucket
Wehkamp sjaal €99,95 / Wehkamp maillot €19,- / Asos zilveren earcuff (set van 3) €13,45 / Zara metallic shopper €69,95 / Dorothy Perkins pumps 25 pond.

Photobucket
Froufrous laklaarsjes €40,00 / Asos back seam panty €9,41 / Asos verenhoed €24,21.

Photobucket
eBay overknee laarzen $112,00 / Royalty Fashion faux fur vest €39,95 / Zara veren haarband €19,95.

Zoals je kunt zien zijn alledrie de looks zwart (of nou ja, in ieder geval niet kleurrijk) geworden, wat je wellicht niet van me verwacht had. Uiteindelijk vond ik dat bij dit jurkje toch het meest stijlvol, en ook het meest geschikt voor een speciale gelegenheid. Toch zijn alledrie de looks heel anders. De eerste is vrij casual, de tweede vrij ‘opgedirkt’ en met de dere maak je een echt fashion statement.

Welke look is jouw favoriet, en zou je look één, twee en/of drie zelf ook dragen?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties