logo
21 January 2012

Outfit – A-symmetrisch

Gepost in mijn outfits

Van deze outfit word ik stiekem een beetje sentimenteel. Hij herinnert me aan het begin van mijn creativiteit, fascinatie voor mode, laagjes, cirus-achtige looks en liefde voor kleur. Mijn liefde voor mode is niet begonnen door een modeshow of een Vogue; mijn liefde voor mode is begonnen doordat ik het originele koortje uit een jurkje haalde en er een ander koortje voor in de plaats droeg. Bij wijze van spreken. Hopelijk ben ik niet te ver verdwaald, en herkennen jullie mij als ik dit vertel, want naar mijn idee is dát wat fashion een party maakt.

Die jurkjes-truc heb ik hier ook toegepast, zoals je misschien wel kunt zien. Ik vind hem nog steeds zo geniaal als toen ik hem voor het eerst ‘verzon’. Verder heeft deze outfit ook alles van mijn stijl zoals deze een paar jaar geleden was: lekker veel laagjes, lekker veel kleur, en het gevoel ‘het is allemaal wel wat veel, maar ze komt er net mee weg’. Dit hoor ik trouwens nog steeds regelmatig terug van jullie.

Ook die ‘strook’ onder mijn jurkje (een rok) is echt iets wat ik ‘vroeger’ altijd deed. Ik vond de outfit niet compleet, doordat de paarse kleur uit het sjaaltje niet ergens terugkomt. Dus ging ik op zoek naar een item in mijn kast met die kleur – maakt me niet uit wat. Dat item probeer ik dan in de outfit te verwerken, zoals ik hier heb gedaan. Misschien zou het wel wat flatterende zijn zonder de ‘onderrok’ (mijn benen worden er niet echt langer op zo), maar dat maakt me niet uit: ik voel mij hierin op-en-top Suz.

Er is nog weinig animo voor de Facebook actie, maar als jij wél geïnteresseerd bent is dat alleen maar good for you. Doe hier gauw mee!

Eén en al nostalgie dus, deze outfit. But me like! Hoe zit dat bij jou?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M kolshirt
H&M a-symmetrisch jurkje
H&M Divided sjaal
H&M legging
vintage ‘onderrok’
Izi-Fes laarsjes
random armband
random oranje koortje

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties