logo
14 January 2012

Outfit – De boswachter

Gepost in mijn outfits

Wellicht een vreemde benaming voor een outfit, maar de eerste associatie die ik bij deze outfit had was van een boswachter. De laarzen, het hoedje; you get it? Wellicht heb jij heel andere ideeën, schroom niet ze te delen!

De (weer)goden waren me niet al te gezind tijdens deze shoot, want het zat niet echt mee dit keer. Nét toen ik foto’s wilde gaan maken (zo gaat dat vaker dan één keer) begon het te regenen, en nét toen we op de plaats van bestemming aangekomen (klinkt als een wereldreis, is het niet) waren begon het wéér te regenen. Een kwartier wachten tegen beter weten in. Hup, auto uit, auto in. Doen alsof je in de stralende zon zit en je geen natte billen en koude handen hebt… het was allemaal niet even bevorderlijk voor het resultaat. Gelukkig heb ik er, zoals altijd, weer een aantal uit kunnen pikken.

Om met een dosis outfit-analyse te eindigen: hoewel het in eerste instantie geen musthave voor me was, ben ik heel erg blij met dit luipaardprintje jurkje, dat ook als blouse kan fungeren. Het is zo leuk om hem ergens op of ander te doen, en zo’n sneak peek luipaard te laten zien, zoals hier bijvoorbeeld bij de mouwen.

Deze outfit is wellicht wat stoerder dan je van me gewend bent, dus ik ben benieuwd of je ‘m bij mij verwacht had!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M Divided via eBay luipaardprint jurkje
Shop Nefertiti gladiator jurkje
Hema maillot
Timberland laarsjes
Jewellista luipaardring
Six armband
Bijou Brigitte bruine ring
Pieces luipaard cirkelsjaal
H&M hoedje

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties