logo
17 January 2012

Outfit foto’s – Spring in ‘t veld

Gepost in mijn outfits, overig

Deze keer geen echte bloopers voor jullie (wil je dat ik die weer spaar?), maar wel even een andere serie dan dat jullie normaal gesproken zijn (en sommige vind ik persoonlijk alsnog vrij blooper-waardig). Inderdaad, deze outfit zag je gisteren al hier. De foto’s die ik uitgekozen had voor die outfitpost waren al behoorlijk spontaan, maar zie hier: het kan nog veel spontaner!

Eerlijk is eerlijk: bij het maken van de outfit foto’s komt wel wat acting te pas. Ik sta niet met een big smile in de regen omdat ik het zo leuk vind in de regen te staan. Echter, vooral als het wat beter weer is en ik met mijn ‘fotograaf’ genoeg tijd heb, soms is het gewoon écht lachen, gieren, brullen. Als mijn assortiment aan poses op is bijvoorbeeld, en ik gekke bekken ga trekken en gekke sprongen ga maken. Het laatste kan ook functioneren als warmhoud-therapie in deze niet heel behaaglijke maanden. Zo verander ik tijdelijk (ben ik namelijk helemaal niet) in een ‘spring in ‘t veld’! Bij de afgelopen outfit foto’s was dit alles het geval, en zo besloot ik dat ik jullie wat écht spontane foto’s niet wilde onthouden.

Net zoals ik bij de blooper foto’s altijd doe zijn deze foto’s niet bewerkt en dus ‘puur natuur’.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Leuk/niet leuk om te zien? Laat een reactie achter met wat wel/niet van toepassing is!

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties