logo
27 January 2012

Outfit – Happy socks

Gepost in mijn outfits

Nadat ik in Wat vind jij? over de ‘happy sokken’ trend had geschreven, werd ik zelf eigenlijk ook wel nieuwsgierig. Zou ik me ‘happy’ voelen bij een outfit waarin mijn sokken veel aandacht krijgen? Hoe combineer ik die en hoe draagbaar is dat eigenlijk? Ik houd wel van een uitdaging, dus ik ging ‘m aan.

All black is niet iets wat je me eigenlijk óoit ziet dragen. Zonder de happy sokken was dit dan ook veel te zwart voor me geweest. Alvast één punt voor de sokken dus: ze geven een touch aan een totaal zwarte look. Helaas worden de sokken denk ik nog iets te wéinig gezien. Ik had gedurende de dag een beetje het gevoel dat ik wannabe stylish wilde zijn, maar dat het compleet faalde omdat ik dácht dat mijn sokken niet gezien werden. Kortom: het is hier voor mijn gevoel nog niet helemaal duidelijk dat het de bedoeling is dat de aandacht naar mijn voeten getrokken wordt.

Wat vinden jullie verder van mijn ketting? You probably hate it or love it, in mijn geval was dat in ieder geval liefde. Het is echt een statement piece, maar doordat hij zwart is valt me op dat hij toch ook heel makkelijk één wordt met een outfit. Een prachtig ding dus.

Wat vind jij? Is de ‘happy sokken trend’ bij mij geslaagd of gezakt?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Dress Republic sweater jurk
H&M Divided broek
SPS Superstar ketting
Happy Socks sokken
Zara chain boots

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties