logo
12 January 2012

Outfit – In het blauw

Gepost in mijn outfits

Ik heb het wel eens vaker gezegd: ik ben fan van outfits met verschillende tinten van één kleur. Het idee van mijn look van vandaag dus: helemaal in het blauw, maar met fellere en donkerdere tinten. Het leuke van zo’n leuk vind ik, dat je iets meer catchy items kunt gebruiken en dat het iets meer ‘over the top’ mag, dan dan je met verschillende kleuren zou doen. Doordat de outfit immers in één kleur is, blijft het relatief rustig en één geheel.

Je ziet het goed: na een ketting met kwastjes en oorbellen met kwast’jes‘, ben ik ook verliefd geworden op deze sjaal met kwastjes. Waar de fascinatie vandaan komt weet ik nog niet zo goed, maar ik vind ze sierlijk en toch krachtig, lekker zacht en ‘aaibaar’ en ze geven me zo’n heerlijk rétro gevoel – als ik m’n oma’s oude tafellaken draag.

Wat vand jij van deze compleet blauwe look? Zou jij zelf een outfit dragen in verschillende tinten van één kleur?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M blauwe playsuit
panty onbekend
Desire Clothing schoenen
New Yorker sjaal
H&M longsleeve
Etsy & eBay ringen
Belle Noël by Kim Kardashian, via Wearforlove.nl, oorbellen

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties