logo
19 January 2012

Outfit – Indische ketting

Gepost in mijn outfits

Helemaal verliefd ben ik op deze ketting! Subtiliteit kleeft niet zo aan mij – ik heb het liever statement like zoals bij deze Indische, handgemaakte ketting. Prachtige sieraden als deze zijn, samen met mijn Ciaté Twilight nagellak, te vinden bij SaZ jewelry. De shop ken je wellicht nog van deze outfit, en heeft sindsdien een grote metamorphose doorstaan. ‘Sieraden aan Zee’ blijft nog steeds een shop geïnspireerd door het strand, maar is inmiddels veel meer dan dat.

De rest van de kleuren heb ik rustig gehouden (bruin, bruin en bruin is niet wat je van me gewend bent tenslotte), omdat de poncho ook al vrij opzichtig is. Ik vind het geheel eigenlijk wel mooi in balans, en door die 1. kol, 2. maxi rok, en 3. hóge hakken lijk ik echt een reus (tip voor alle dames die klein zijn). Wat ik stiekem altijd wel leuk vind – dat geflaneer van grote hoogte.

Tot slot wil ik je er even op attenderen dat er voor alle Facebook fans kaarten te winnen zijn voor een vintage-mode-feestje! Dit feest, Miss Taylor genaamd, behoort tot het Downtown programma (het toegankelijke programma) van Fashionweek (die 25 januari weer begint). Ik ben er zelf niet bij, maar voor iedereen die dichterbij Amsterdam woont en beter kan feesten dan ik, leek het me een leuke kans de modescene wat beter te leren kennen. Klik hier als je meer wilt weten, en natuurlijk wilt winnen!

Wat vind jij van mijn Indische ketting? En van de rest van de outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
C&A kol-shirt
C&A poncho
Coolcat maxi jurk als rok
Zara laarsjes
SaZ jewelry ketting

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties