logo
18 January 2012

Outfit – Kleurrijke kakker

Gepost in mijn outfits

Kakker is eigenlijk niet het goede woord. Eigenlijk oogt dat hoge kraagje en die rétro schoenen meer een beetje christelijk voor mij. Maar termen als die vind ik een beetje eng – dus heb ik bij deze  alweer terug genomen. Het is in ieder geval weer eens wat anders. En daar houd ik van: iets anders proberen.

Het nette van dat hoge kraagje en de rétro schoenen vind ik in leuk contrast staan met het blije rokje. En contrasten zijn nog iets waar ik dol op ben. Ik vind de look dan ook wel leuk, maar niet helemaal ‘mij’: dit voelt toch een beetje als verkleden voor mij.

Nog even een extra pluim voor de blazer. Turquoise staat zo top bij mijn haar, al zeg ik het zelf. Bovendien vind ik die ‘overslag’ een mooie variatie op het knoopje. En door de soepele stof (het tegendeel is nog weleens het geval bij blazers) draagt de blazer lekker. Je vindt hem bij Kenzaa.

Heb jij een betere term dan ‘kleurrijke kakker’? En wat vind je van de outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M blauwe blouse
Miss Selfridge via eBay rokje
Kenzaa blazer
panty onbekend
H&M trend schoenen
ketting onbekend
Etsy en eBay ringen

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties