logo
16 January 2012

Outfit – Lievelingssjaal

Gepost in mijn outfits

Gisteravond liet ik jullie al een preview zien van deze outfitpost op Facebook (even tussendoor: ik hoop dat je me een ‘like’ geeft, als je dat nog niet gedaan hebt, zo bereik ik snel de 300 fans!). Leuk hoe enthousiast jullie op de sjaal reageerden (ook heel leuk dat Wieneke zich, mij kennende, meteen afvroeg of het wel een sjaal wás)! Vooral ook, omdat mijn enthousiasme net zo groot was tijdens mijn ontmoeting met deze nieuwe vriend. Het was love at first sight en nu ik hem daadwerkelijk gedragen heb kan ik er ook meteen aan toevoegen dat het mijn nieuwe lievelingssjaal is. De bonte kleuren en het zachte materiaal doen het hem – hij past perfect bij me.

Verder vind ik de outfit ook erg leuk. Op mijn opleiding tot imagostyliste heb ik onder andere geleerd dat je mensen tuttige dingen uit hun hoofd moet praten als dat een riem dezelfde kleur moet zijn als je schoenen – speciaal (o.a.) voor deze mensen dit blog, want op die manier is fashion natuurlijk ook geen party. Het spijt me dus dat ik me hier zelf schuldig aan maak, maar aangezien mijn outfits al vrij snel een ‘allegaartje’ zijn van bij elkaar geraapte combinaties die ik leuk vind, kan het volgens mij geen kwaad deze keer. Voor wie verliefd is geworden op de riem (ik een soort her-verliefd: had hem heel lang niet gedragen, en vroeg me hier meteen weer af waarom niet); hij begon te rafelen, dus ik heb besloten hem weg te gooien helaas.

Wat vind jij van de sjaal? De matchende riem en schoenen? En de outfit in zijn geheel?


Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
C&A zwarte body
New Yorker mouwloos, gedrapeerd vestje
Object a-symmetrisch jurkje
riem onbekend
H&M sjaal
H&M enkellaarsjes
Belle Noël by Kim Kardashian via Wearforlove.nl oorbellen

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties