logo
25 January 2012

Outfit – Ombre trui

Gepost in mijn outfits

Na ombre haar, waar nu echt wel zo’n beetje de hele (mode)wereld mee loopt, kon ombre kleding natuurlijk niet uitblijven. Een klein tijdje terug plaatste ik al dit (excuse me dat het woordje ‘mij’ ontbreekt in de eerste zin) Facebook berichtje erover.

Anyway, die kleurverlooptrend (zoals we dat eerder nog gewoon noemden) was eerder bij mij nooit zo’n enthousiasmering. Ik vond het er altijd een beetje goedkoop uizien: alsof je het onderste gedeelte van je jurkje in een pot gele verf had laten hangen. Bij wijze van spreken. Als het om natuurtinten gaat (zoals bij je haar) of zwart/wit tinten (zoals in het geval van deze trui) dan blijkt ombre voor mij ineens wél een enthousiasmering. Deze trui van Dress Republic is 1. tenminste nét iets anders dan die van H&M 2. comfortabel door de stof en fit, makkelijk te combineren door de kleur en toch apart door het ombre effect (officieel loopt ‘ombre’ van donker naar licht, maar who cares?).

Grijs met koraal (zo noem ik deze kleur, jij ook?) blijkt voor mij een verrassend goede combinatie. Koraal vind ik één van de meest sprekende kleuren en samen met grijs vullen ze elkaar goed aan. Door het not so pretty weer van de afgelopen dagen zijn hakken en ander mooi schoeisel niet zo’n goede optie. Deze laarsjes zijn gelukkig modderpoel-proof.

Wat vind jij van de ombre trui? En de rest van de outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
New Yorker gestreepte trui
Dress Republic ombre trui
Coolcat grijze vestje
tweedehands grijze sjaal
Zara ketting
broek uit Zweden
Pieces sokken
Timberland laarsjes

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties