logo
7 January 2012

Outfit – Rentrée of the Nikies

Gepost in mijn outfits

De meesten van jullie zullen het wel weten: ik ben echt géén sneakermeisje. Hoewel ik helemaal verliefd ben op van die hoge, spierwitte Nikes (ze hebben een naam die ik niet ken), weet ik ook dat ik ze waarschijnlijk nooit zal dragen.

Maar, hoewel ik het vaak niet in de gaten heb, ik laat me wel graag inspireren en mijn inspiratie laat me niet zomaar koud. Twee blogs van alle blogs die ik de laatste tijd wat intensiever ben gaan volgen zijn The fashionguitar (gefeliciteerd Charlotte, met de mooie James!) en Lovely by Lucy. Twee dames die een veel relaxtere, meer laid back stijl hebben dan ik. Niet dat ik bij deze mijn stijl heb ingeruild, maar wat ze wél met me deden is me weer even out of the box doen laten denken. Weer even iets anders laten proberen dan dat jullie van me kunnen verwachten, en weer even ervaren wat dat met me doet.

Zie hier het resultaat: de rentrée of the Nikies (ik telde uit dat het ongeveer een jaar geleden was dat ik ze voor het laatst aanhad, oeps!) én een ketting van een vogelskelet. Allebei niets voor mij, maar – zoals je op de foto’s wellicht kan zien- voor mij was het heerlijk me een dag even te ‘verkleden’. Want zo voelt dat voor mij, om uit mijn persoonlijke comfort zone te stappen. Oké, en eerlijk gezegd was het -voor één dagje dan- ook wel heel comfortabel: die sneakers, die trui, en die coupe-geen-zin-om-m’n-haar-te-doen.

Wat vind jij van mij op sneakers?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
blouse uit Zweden
H&M trui
Only jeans
Pieces sokken
Nike sneakers
tweedehands cuff
Fashionology ketting

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties