logo
23 January 2012

Outfit – Voor papa

Gepost in mijn outfits

Er is één persoon die nog relatief weinig in het zonnetje is gezet hier. Die persoon is natuurlijk mijn papa. Een bewuste keuze om het niet te doen, omdat hij liever niet overal op het internet rond slingert. Daarom verzon ik deze manier: een outfit post opgedragen aan papa.

Ik draag nooit twee keer dezelfde outfit, maar voor deze maakte ik een uitzondering. Op nieuwjaarsdag, tegen drieën bijgekomen van oudjaarsnacht, droeg ik deze outfit en reageerde mijn vader meteen spontaan dat ie het zo’n leuke outfit vond. Het was helemaal niet de bedoeling hem op de foto te zetten; dit is namelijk wat ik draag als ik de hele dag thuis ben en ik geen outfit foto’s maak. Omdat papa het zo jammer vond dat ik er geen foto’s van zou maken, besloot ik dit later alsnog te doen. Voor papa.

Mijn vader weet goed wat mooi ‘is’ en wat hij mooi vindt, maar onze smaken komen meestal niet overéén. Terwijl ik wel een beetje houd van divaness, over the top en tierelantijnen, houdt mijn vader heel erg van ‘clean’, eenvoud, en less is more. Geen wonder voor mij dus, dat hij juist van deze outfit enthousiast werd.

In deze post mag niet ontbreken dat zonder mijn papa dit blog niet bestond. Hij steunt mij financieel, emotioneel en praktisch. En alledrie heb ik hard nodig. Die afhankelijkheid is niet altijd makkelijk, maar wat mag ik klagen als het me mogelijk wordt gemaakt te doen wat ik het allerliefste doe? Juist. Vandaar dat ik jullie vraag om een klein (groot!) applaus voor mijn vader die niet zo zichtbaar is op mijn blog als ik, maar stiekem wel minstens zo belangrijk.

Speciaal voor hem, en voor jullie natuurlijk, laat ik een keer zien wat ik draag als ik eigenlijk geen outfit foto’s zou maken, wat mijn vader mooi vindt, en wat ik tot slot maar even opgepimpt heb met mijn neovisioneyewear bril. Voor dat mini-beetje divaness.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
New Yorker longsleeve
Primark zwarte blouse
random trui
Pieces panterprint cirkelsjaal
C&A panty
Hubb schoenen
plain and simple oorbellen
neovisioneyewear bril

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties