logo
9 January 2012

Outfit – Winters warm

Gepost in mijn outfits

In deze outfit kunnen jullie mijn haar zien, waar ik in de laatste bits & pieces post al een sneak peek van liet zien. Een nachtje slapen met vlechtjes, en dit is het resultaat! Leuk, al zeg ik het zelf!

Deze outfit is denk ik wel het bewijs (vooral ook aan mezelf) dat een leuke outfit niet per se luchtig hoeft te zijn, en ook comfortabel warm kan zijn. Een trui over een vest; waarschijnlijk ben alleen ik zo gek om erop te komen, maar ik vind het er niet zo gek uit zien als je wellicht in eerste instantie zou denken. Deze trui heeft sowieso een longsleeve nodig als basis, vandaar dat ik op het idee kwam voor iets dikkers te gaan. Hoewel het niet vriest, is dit toch heel wat comfortabeler outfit foto’s maken dan in iets dunners. Zelfs – je zou het misschien niet zeggen – deze schoenen zijn comfortabel. Weleenswaar hoog, maar door de dikke hak en zool met goed reliëf loop je er wel stevig op.

En dan natuurlijk de collar ketting, die de outfit ook nog eens echt iets speciaals geeft, vind ik. Je moet ervan houden, maar ik vind hem de outfit chiquer maken, minder slobby. Deze trui kan dat, door de gaten, wel gebruiken. Ook geeft het een heel ander effect dat het vest nu over de ketting heen valt, dan dat die kraag er niet zou zijn. Hopelijk geeft deze outfit jullie dus wat inspiratie voor het feit dat je met een ‘hulpmiddel’ als deze ketting, ook dit vest weer een heel andere look geeft.

Wat vind jij van de outfit? Te ver gezocht, of vernieuwend?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M Young vest
Pixie trui
Warehouse via eBay broek
Desire clothing schoenen
collar onbekend

Foto’s door Saskia van Schaik.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties