logo
3 January 2012

Outfit – Zwart met witte strepen

Gepost in mijn outfits

Zoals je waarschijnlijk weet ben ik groot fan van kleur, maar ik daarnaast houd ik ook erg van de combinatie zwart/wit. Vooral met een ‘toefje’ van een andere kleur toegevoegd, zoals in dit geval geel – mijn lievelings! De draaimolen heeft geen bal te maken met de giraffen, maar kleur gaat vóór thema bij mij.

Als je deze foto’s ziet, zou je niet geloven dat het januari is toch? De zon is er niet heel veel, maar áls deze er is, dan is het warm genoeg om zonder jas buiten te lopen. Unbelievable!

Dit is mijn tweede vondst van Lady Umbrella, een merk dat ik hier al aan jullie voorstelde. Ik heb eigenlijk helemaal niet zoveel tops met zo’n soort printje, dus het shirt is meer dan welkom in mijn garderobe! En – zoals Lady Umbrella ook beloofd – heerlijk comfortabel!

Wat vind jij van de combinatie zwart/wit? En wat vind je van deze outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Lady Umbrella t-shirt
Primark via eBay blazer
Nelly broek
Nero Bianco laarzen
eBay giraffe ketting en oorbellen

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties