logo
18 January 2012

Virtuele shoppingtour – Get glam met Coca-Cola light!

Gepost in beauty, fashion, overig
Dit is een advertorial.

Coca-Cola Light heeft een mooie actie voor alle beauty- en fashionlovers (die zijn hier vást wel!). Een leuk online spel spelen én mooie prijzen willen, dat wil iedereen wel, toch? Hoe en wat?

Speel als één van de Coca-Cola Light girls (Eleanor, Bernadette en Irene) het ‘Get Glam’ spel. Loop door de virtuele winkel via de pijltjestoetsen en verzamel zoveel mogelijk aangeduide stuks. Je energielevel zal zo stijgen, en dat is de bedoeling! Natuurlijk zit er ook een addertje onder het gras: blijf weg van de verkoopsters die je onderweg tegen zult komen. Zij zullen je energielevel weer doen laten zakken!

Photobucket
Door het spel te spelen maak je elk uur kans op mooie prijzen, zoals een beautykit van high-end beautymerk Benefit. Het gaat hier tenslotte om een virtuele shoppingtour. Maar voor je het weet maak je deze shoppingtour ook in real life mee: de hoofdprijs is namelijk een VIP shop dag waarbij je o.a. een Fashioncheque t.w.v. €1000,- ontvangt.

Photobucket
Ga jij een gokje wagen? Veel speelplezier en winsucces!

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties