logo
13 February 2012

A Touch Of Fashion – Mijn favoriete modeblogs part 3

Gepost in fashion
Eén keer in de twee weken verschijnt er op maandag een fashion column/rubriek door mijn hand op het leukste beautyblog van Nederland: www.veracamilla.nl. We call it A Touch Of Fashion!

Omdat het alweer een aanzienlijke tijd geleden is dat ik mijn favoriete modeblogs in A Touch Of Fashion op een rijtje heb gezet, leek het me tijd voor een update. Of beter gezegd: een aanvulling. Sinds ik anderhalf jaar geleden het eerste deel van deze reeks schreef, is er alweer zoveel veranderd, toegevoegd en ontwikkeld in de bloggerswereld.

Photobucket

Wil jij lezen welke modeblogs de laatste tijd ook tot mijn favorieten behoren? Klik hier en lees de nieuwe A Touch Of Fashion!

Bron foto.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties