logo
27 February 2012

A Touch Of Fashion – Stylingadvies voor een lezeres (filmpje!)

Gepost in fashion
Eén keer in de twee weken verschijnt er op maandag een fashion column/rubriek door mijn hand op het leukste beautyblog van Nederland: www.veracamilla.nl. We call it A Touch Of Fashion!

Ik liet jullie zaterdag al een sneak peek zien, maar vroeg jullie toen vooral om maandag weer terug te komen. Dus bij deze: leuk dat je er weer bent! Voor wie niet weet waar ik het over heb: klik even op de ‘sneak peek’-link in de vorige zin of klik gewoon meteen door naar de nieuwste editie van A Touch Of Fashion.

Photobucket

En, wat vind je van mijn project? Een leuk initiatief en een leuk resultaat? Eén van beiden?

Foto door mij.

 • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties
 • erg leuk filmpje! goede tips geef je mee, niet alleen aan nadine maar ook aan mij.:-)

 • Ik had gisternacht dat filmpje gezien! Echt heel tof idee.

 • Ik had het filmpje net bekeken op veracamilla! Super leuk filmpje!
  Zitten wel een aantela dingen tussen die voor mij ook erg handig zijn!
  Liefs

 • Supergaaf initiatief! Leuk filmpje ook!

 • joycelysanne

  heel erg leuk idee!

 • Linda

  Erg leuk!!
  Ik heb een vraagje, natuurlijk zie je mij niet in het echt maar ik heb grijsblauwe ogen, heel donkerblond/licht bruin haar en een beetje een geelsige huidskleur. Staan warme of koele tinten mij dan waarschijnlijk? en welke kleuren zijn nu precies warm en welke koud?

  • dat kan ik zo echt niet zeggen, helaas. daarvoor moet ik nog even dooroefenen ;).

   warm: okergeel, oranje-rood, bruin, beige, camel, taupe etc.
   koud: hardroze, lichtblauw, donkerblauw, zwart, paars, hardgroen, etc.

   heb je hier iets aan? trek eens een koele en warme tint aan, en probeer in de spiegel te kijken naar het verschil.

 • Linda

  Maakt niet uit hoor, dat begrijp ik;)
  Ah oké dankjewel! Nog 1 vraagje, is lichtgrijs koud of warm.. weet toevallig dat die kleur me echt niet staat, haha

  • om het er niet makkelijker op te maken ;): grijs kan zowel warm als koud zijn. hangt af van de ondertoon.

 • Ik vond het echt een heel leuk filmpje! Ik heb bij Vera ook al een comment achtergelaten, haha. Echt heel informatief en leuk om jou bezig te zien met datgene waar je kennis van hebt. Ik zou het leuk vinden als je/jullie zoiets vaker doet/doen!

 • Willemijn

  Ik vind dat je dit vaker kunt doen!
  Echt leuk!

 • Leuk initiatief en leuk resultaat. Leuk, leuk, leuk! 🙂

 • Het is zo leuk dat je zoiets doet, je doet het ook echt supergoed!

 • Nu krijg ik spontaan zin om mijn hele kledingkast onder handen te nemen en combinatie's te maken!