logo
29 February 2012

Battle of the outfits – De bloemetjesbroek

Gepost in mijn outfits
In Battle of the outfits laat ik drie outfits zien waarin ik hetzelfde kledinstuk, accessoire of paar schoenen heb gedragen. Aan jou is vervolgens de vraag: welke outfit heeft de battle gewonnen… 1, 2 of 3?

In deze editie heb ik gekozen voor één van mijn favoriete broeken. Ik heb er niet heel veel, maar van deze heb ik in ieder geval geen spijt. Hij is comfortabel, en de kleurencombinatie vind ik erg mooi. Hoewel je het niet zou verwachten, vind ik hem in de praktijk ook makkelijk te combineren. Je kunt de broek de aandacht op laten eisen en de rest eenvoudig houden (zoals de derde outfit). Ook kun je echter kiezen voor een printjesfeest, en combineren met streepjes (zoals de tweede outfit).

Als je mijn mening wilt weten: ik geef de voorkeur aan de eerste outfit. Dat vind ik nog steeds één van mijn ‘mooiste’ outfits ooit. Ik weet nog dat er toen veel lezers waren die de outfit te druk vonden, maar ik vind het kloppen. Niet te geforceerd, maar wel origineel, en ontzettend kleurrijk – ook niet onbelangrijk voor mij.

Natuurlijk ben ik heel benieuwd of jij de eerste outfit te druk vindt, of die misschien ook wel als favoriet bestempelt. Of je streepjes met bloemetjes vindt kunnen of niet. Kortom: welke outfit deze keer je favoriet is!

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Asos via eBay broek

Foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties